Wie ben ik?

| gezondheid | welzijn | levenskracht |
gezondheid | welzijn | levenskracht

Holistische aanpak

l

Geregistreerd bij SNRC, CCA & IFCO

Betere gezondheid zonder medicatie

Jandré van der Westhuizen

HonsBSc, DN Med M. Chiro

Ik ben Jandré van der Westhuizen, chiropractor en oprichter van Chiropractie Touch of Health te Zwolle. Ik ben geboren en opgegroeid in Zuid-Afrika en ben daar ook voor het eerst in aanraking gekomen met chiropractie. Een passie was geboren, na een lang en leerzame opleiding ben ik aan’t werk gegaan in Kaapstad als chiropractor. Ik woonde in de buurt van de oceaan, dus kon ik daar ook volop genieten van mijn andere passie, golfsurfen.

Vanaf 2013 ben ik werkzaam in Nederland als chiropractor. Ik beoefen verscheidene chiropractische technieken om u de best mogelijke chiropractische zorg te bieden. Daarnaast ben ik ook opgeleid tot voedingsdeskundige. Ik kijk dus naar het gehele plaatje en maak een plan die op u als individu is afgestemd.

Graag help ik u op uw weg naar een betere gezondheid!

“Een beter zenuwstelsel zorgt voor meer leven in het lichaam!”

Call Now Button
× WhatsApp ons!