Voor wie is chiropractie?

| gezondheid | welzijn | levenskracht |
gezondheid | welzijn | levenskracht

Holistische aanpak

l

Geregistreerd bij SNRC, CCA & IFCO

Betere gezondheid zonder medicatie

Mensen met algemene pijn en gezondheidsproblemen

Chiropractie is voor iedereen en kan ingezet worden voor vele gezondheidsklachten. Van hoofdpijn en migraine tot slaapproblemen, van rug en nek pijn tot klachten met de spijsvertering en van zenuw en gewrichtspijn tot aan een burnout. Het zijn allemaal klachten die verholpen kunnen worden door chiropractie. Maar daar blijft het niet bij. Ook problemen met de organen, huilbabies en vermoeidheidsklachten kunnen verholpen worden door middel van chiropractie.

  Voorkomen van klachten

  Ook kan chiropractie ingezet worden als je nog geen klachten ervaart. Voor mensen met een mentaal of fysiek zwaar beroep kan chiropractie preventief worden ingezet. Voorbeelden hiervan zijn mensen die bijvoorbeeld meer dan 6 uren achter een bureau zitten of mensen die veel moeten staan. Ook bij beroepen waarbij je een slechte houding aanneemt of veel kracht moet zetten is het verstandig om regelmatig door een chiropractor gecheckt te worden. Tevens mensen met veel stress in hun dagelijkse leven zijn gevoelig voor de vorming van blokkades en is het daarom een goed idee om pro-actief te zijn en dus op tijd gecheckt te worden.

  Typische klachten

  – Hoofdpijn, Nekpijn, Rugpijn
  – Uitstralingsverschijnselen naar armen en benen
  – Slecht slapen, duizeligheid, vermoeidheid
  – Zwangerschapsklachten en huilbaby’s
  – Orgaanklachten
  Heeft u last van een van deze klachten?

  Maar chiropractie hoeft niet alleen ingezet te worden bij dagelijkse bezigheden zoals werk, denk bijvoorbeeld aan het krijgen van een auto ongeluk. Zij voelen of ervaren misschien niet direct klachten maar op lange termijn kunnen klachten ontstaan en zelfs aanhouden. Wanneer je op tijd bij bent zal er geen blijvende schade ontstaan en blijf je je optimaal fit. Tot slot kunnen vrouwen die ondersteuning willen hebben in een goed verloop van hun zwangerschap, bij de chiropractor terecht.

  Optimaal functioneren

  Chiropractie hoeft niet alleen worden ingezet om weer fit te worden of fit te blijven. Chiropractie kan ook worden ingezet om nog veel beter te kunnen functioneren dan je nu doet. Denk bijvoorbeeld aan topsporters, cross-fitters en mensen die aan yoga doen. Voor deze mensen kan chiropractie de factor zijn waardoor je je nog gezonder en fitter voelt.

  Call Now Button
  × WhatsApp ons!